Lluís Llach; Vela de 6.200 butaques que va acollir el seu concert de comiat (Verges, 2007).

Sobre nosaltres

Planas Teatre i Co., agència de management, productora i distribuïdora d’espectacles. Ara ja som la 3ª generació de Joan Planas, empresa familiar fundada per Joan Planas Nuell la nit de Sant Joan de 1942.

La nostra empresa manté la cultura i les novetats artístiques a l’ADN, i després del parèntesi obligat per la pandèmia, reprenem l’activitat amb moltes ganes i empenta per tornar a posar en dansa el valor cultural i festiu dels nostres espectacles.

Joan Planas i Casadevall, actual apoderat, recorda que inauguraven l’any 1965 la Pista El Jardín a Llagostera. Pocs anys després, es converteix en RRPP de la disco Tiffany’s del Casino de Canet Plage. L’any següent, és codirector de la disco Grabiel de Palafrugell i, tot seguit, inaugura la disco Cantaires a Tortosa.

El 1974 pren la direcció de les famoses discoteques Revolution, Pacha i Montmatre, totes elles a Lloret de Mar.

L’any 1975 i 1976 esdevé director/copropietari de tres Sales de Striptease La Reoca, que varen ser les primeres de l’època i estaven situades a l‘Aeroport de Girona, Lloret de Mar i Soses (Lleida).

Vaig heretar del meu Pare ser membre de la Asociación de Agentes y Managers Artísticos de Cataluña y Baleares, de la que vaig exercir de vicepresident durant l’època que vàrem fundar la Asociación ARTE de España, de la qual vaig ser fundador i membre de la junta directiva.

  • Infinitat d’actuacions: Ray Charles, Pepe Rubianes, Lluís Llach, Sau, Sopa de Cabra, Julio Iglesias, Paco Morán & Joan Pera, la Gran Xavier Cugat Orchestra, Peret, Diego Cortes, Eduardo Bort, José Feliciano, Quijote Flamenco Ballet, Paco de Lucía, Romina Power & Albano o Pedro Ruiz, entre molts altres artistes, realitzant més de 150 concerts cada any.
  • Gires internacionals a Rússia, Xina i Europa: Ballet Flamenco de Rosalía, Tango Seducción, México Lindo, Xina Contemporani Circ & Ballet, Ballet Ruso, Spirit of Dance Irlandés, etc.
  • Impulsor i col·laborador de Festivals i Festes temàtiques: Carnavals; Spain Salsa Festival; October Fest; Tradicionarius; Monòlegs; Indians de Begur; Festival Ars d’Estiu-Pineda de Mar; Festival Galas d’Estiu-St.Antoni de Calonge; Festes del Porc i Cervesa; Festival D’ Primavera-Girona; Festival Internacional de Màgia de la Costa Brava, dirigit i creat per l’il·lusionista Xevi.
  • Adjunt de producció de TVE al programa “Un, dos, tres… responda otra vez”, de Chicho Ibañez Serrador; “Las Mañanas de Hermida”; “Directo en la Noche”, dut a terme en el Gran Palace de Lloret de Mar, etc.
  • Impulsor del Rock Català des dels seus inicis amb la producció del CD commemoratiu “5 anys de Rock Gironí” per Caixa Girona. D’altra banda, per encàrrec de l’Ajuntament de Verges, dissenya, produeix i munta la vela que acull el concert de comiat del cantautor Lluís Llach, l’any 2007.

Avui tinc el gust de presentar-vos les nostres exclusives artístiques:

L’equip humà de Planas Teatre Co us desitja molta salut.

 

Cordialment,

 

Joan Planas -apoderat-

Email Address

oficina@planasconcert.com


Facebook


Twitter


Youtube


Instagram

Joan Planas Nuell (1917-1997) – Fundador de l’empresa a l’estiu del 1942.
Joan Planas i Casadevall (1949) – 2a. Generació.
Joan Planas Iglesias (1983) – 3a Generació.

Contacta’ns.