“Una nit mooolt complicada” és una comèdia que mescla de forma homogènia moments de ficció que són ben reals i dosis de realitat que poden semblar de ficció. Representació de Pepe Vaquero dirigida per l’actor i dramaturg Martí Peraferrer, i protagonitzada per Lulú Palomares (Raquel); David Estany (Víctor); Maria Sola (Kendra); Pepe Vaquero (Gonzalo); Jordi Manyà (Collell); i Susanna Bosch (Alícia). Tots ells, amb una llarga i dilatada experiència en el món de la interpretació, el teatre i els mitjans de comunicació.

SINOPSI

En Víctor i la Raquel són els involuntaris protagonistes. Als seus trenta anys, ell encara no ha tingut cap relació sexual, motiu pel qual sempre ha estat objecte de burla i pressió al seu entorn laboral.

Ella, reiteradament enganyada per un marit infidel, masclista i groller, és pressionada per les seves amigues, les quals creuen que la venjança és la millor manera de reforçar l’autoestima.

Una nit, el destí els aplega a tots dos i decideixen viure una aventura, disbauxada i luxuriosa per acontentar als qui els angoixen. Però, quan es disposen a complir el seu «deure», carregats de pors i dubtes, descobriran que les seves vides estan més connectades del que es pensen.

Aquesta obra, amb personatges quotidians –i fins i tot freqüents–, ens ofereix una reflexió, en clau d’humor, sobre les dificultats de viure una vida a gust dels altres i sota els tripijocs d’una societat insensible amb els més febles.

CONTEXT

Per què familiars, amics i coneguts, de vegades s’entesten a dirigir i condicionar la nostra vida?

Resulta curiós que, en un món tan tecnificat i amb tanta informació disponible, ens tornem xafarders i interessats per les debilitats i misèries dels altres, tot burxant en elles per treure’n algun avantatge material o psicològic o, simplement, per plaer.

L’obra embolicarà l’espectador entre la ficció que mostra l’escena i la vida real que es mostra entre cametes. Aquestes restaran a la vista durant tota la funció i, com un ‘making off’, mostrarà en clau d’humor, ficció i realitat al mateix temps per a comunicar la mateixa dualitat que viuen els personatges.

  • Obra estrenada el desembre de 2019 a la Sala Planeta: 3 dies d’èxit clamorós.
  • Temporada 2020 a Barcelona: 3 setmanes d’èxit
  • Festival D’Primavera 2021 a Girona: 3 dies d’èxit.

Perquè “Una nit mooolt complicada” és una representació teatral que ho té tot: divertida, original, foteta, dinàmica, intensa, sorprenent, reflexiva i mooolt més!

Gràcies de tot l’equip de “UNA NIT MOOOLT COMPLICADA”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.